O NAMA

since 2011

WEB387


O nama

WEB387 kreativni studio koji svojim klijetima nudi usluge svih vrsta dizajna, integrisane marketinške komunikacije te razvoj savremenih web rješenja. Naša misija je stvaranje jakih i prepoznatljivih brendova te nalaženje najboljih načina za komuniciranje njihovih vrijednosti, sve u cilju olakšanja plasmana na tržište, povećanja prodaje i konkurentnosti te dostizanja poslovnih ciljeva.
IT odjel razvija softverske aplikacije i web rješenja za olakšavanje poslovanja i promociju klijenata, objedinjujući pritom bogato dizajnersko i programersko iskustvo u modernim tehnologijama.
Vizija WEB387 je biti kreator brendova i rješenja koja će ne samo zadovoljiti, već i oduševiti klijente te na tržištu biti prepoznat po visokom nivou inovativnosti i profesionalnom odnosu prema klijentima.

Usluge

WEB DESIGN

Za vas gradimo snažnu prisutnost na internetu. Prateći trendove u dizajnu i tehnologiji,
razvijamo web rješenja koja su vizuelno atraktivna i jednostavna za korištenje.

PROGRAMIRANJE

Razvoju aplikativnog softvera obično prethodi usluga izrade baze podataka. Nudimo Vam mogućnost izrade namjenskog softvera koji će biti u skladu sa Vašim poslovnim procesima i pravilima.

GRAPHIC DESIGN

Stvaramo jedinstvena vizuelna rješenja za vašu firmu te njene proizvode ili usluge. Dobro i kreativno brendiranje osigurava isticanje na tržištu i lakše prenošenje poruke ciljanoj publici.

SOCIAL MARKETING

Korištenje Google AdWordsa je najbrži način da privučete potencijalne kupce na Vašu web stranicu. Zaboravite na konkurenciju,
Vi možete biti prvi!

Kontaktirajte nas


 • Adresa

  Gradačačka 26A
  71000 Sarajevo, BiH
 • Telefon

  +387 61 616 673
 • Email

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.